Om smykkene

Hos smykkedama.no finner du kvalitetssmykker i både sølv om i aluminium. Smykkene jeg lager er basert på teknikker fra vikingtiden. I tillegg til de klassiske og kjente designene som brynje, kongelenke, Jens Pind og flere designer jeg også smykker ut fra disse mønstrene. Dette er smykker du ikke finner andre steder.

Materialer: Jeg lager de klassiske lenkene i 925 sølv. Jeg har eget ansvarsmerke og er godkjent fra patentstyret til å lage smykker i sølv, gull og platina. Alle råvarer i edelt metall kjøpes inn i Norge så jeg er sikker på at kvaliteten er best.

Ønsker du lenker laget i gull må du ta kontakt for pris, også må en del av summen forhåndsbetales siden det er store kostnader ved gull. Dette vil det komme nærmere informasjon om ved forespørsel.

De aller fleste smykkene jeg lager er i aluminium. Aluminium er helt allergifritt og inneholder ingen spor av nikkel. Aluminium er ett lett materiale som gjør at man kan bruke store smykker og store øredobber uten å få problemer med nakke eller lange øreflipper.

Aluminium slipper du å pusse, du trenger kun å vaske det med zalo og varmt vann av og til. Da blir de like flotte som da de var nye.

Perler og krystaller: Jeg bruker swarovskikrystaller og swarovskiperler i mine smykker så sant ikke annet er spesifisert. Swarovski er velkjent for sin fantastiske kvalitet, og at de er blyfrie. Glansen du ser i både perlene og krystallene fra swarovski er årsaken til at mitt valg har falt på nettopp swarovski som ekstra pynt på en del smykker.

Alle låser jeg bruker på aluminiumssmykkene er i rustfritt stål.

Oppbevaring: Oppbevar ikke smykker på badet. Der er det mye såpe og andre kjemikaler som kan skade dine smykker. Sølv bevares best dersom de legges i plastikk, jeg anbefaler en lynlåspose til hvert sølvsmykke.

Aluminiumssmykker kan fint ligge løst, disse mister ikke glansen, de oksiderer ikke og tåler å ligge i en skål, henge på en knagg eller ligge i smykkeskrinet.